skip to Main Content

Truck & Trailer Service Schiphol biedt u legio mogelijkheden wanneer u tijdelijk extra trucks nodig hebt. Onze verhuur service staat namelijk garant voor prima oplossingen als u voor een bepaalde periode meer capaciteit kunt gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u pieken wilt opvangen zonder grote investeringen of als u een voertuig vanwege schadeherstel voor langere tijd moet missen. Met ons gevarieerde, moderne wagenpark zijn wij in staat om voor iedere specifieke klantaanvraag een oplossing te bieden. Bovendien worden al onze trailers conform de strengste normen onderhouden, zodat u zeker bent van volledige operationele efficiëntie.

Trucks huren voor lange of korte termijn

U kunt voor zowel een korte als een lange termijn een beroep doen op de verhuurvloot van Truck & Trailerservice Schiphol, bestaande uit trekkend en getrokken materieel. Onze trucks zijn modern, goed uitgerust en hebben een verzorgd exterieur. Bovendien voldoet al het hoogte, breedte, koel/vries en luchtvracht vervoer uit onze verhuurvloot aan de Euro-6 norm.

Het huren van trucks voor de korte termijn is bijvoorbeeld een goede optie wanneer u in bepaalde seizoenen een aantal extra voertuigen nodig heeft. Verhuur kan onder meer op dagbasis worden geregeld en is op ieder moment inzetbaar. Door voor een korte periode een huurcontract aan te gaan, voorkomt u langdurige financiële verplichtingen. Tevens komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Heeft u behoefte aan één of meerdere trucks om een klus in zijn geheel op te vangen? U kunt onze voertuigen ook voor langere termijn huren. Voor capaciteitsvraagstukken van grote omvang kunt u namelijk tevens vertrouwen op de expertise en kwaliteit van Truck & Trailerservice Schiphol. Ook hier geldt dat verzekering, belasting en volledige service zijn inbegrepen. De diverse voertuigen zijn tegen gunstige en transparante voorwaarden en prijzen te huur.

Heeft u vragen over de verhuur mogelijkheden van Truck & Trailerservice Schiphol of wilt u een offerte op maat ontvangen? We informeren u graag over de mogelijkheden! 

Back To Top